Društvene mreže

Društvene mreže

Društvene mreže

Bilo u privatnom ili u poslovnom segmentu, društvene mreže preuzele su veliki dio komunikacije. Od svojih početaka 90-tih godina do danas izdvojile su se neke najveće i najutjecajnije: facebook, instagram, twitter, linkedin,...

Bez obzira koju odabrali...

...mi ćemo vam napraviti plan za istu i upravljati u vaše ime. Pisat ćemo postove, usklađivati s marketinškim akcijama, voditi računa o interakciji s vašim korisnicima i graditi vašu digitalnu reputaciju.

Zašto?

Društvene mreže na najbolji način stvaraju imidž bilo pojedinca, proizvoda ili cijele tvrtke. Njihovim pravilnim korištenjem možemo ostvarivati iznimne rezultate koji su mjerljivi gotovo u stvarnom vremenu.

Za razliku od klasičnih komunikacijskih kanala i marketinških akcija, one ostvarene na društvenim mrežama omogućavaju iznimno brzu reakciju i stvaranje zavidne reputacije kod korisnika.

Dobro je znati

Za svoje klijente ne samo da pišemo plan objava na društvenim mrežama, već i po potrebi te iste objave opremamo s potrebnim grafičkim materijalima (fotografijama, naslovnicama, grafikonima,...).

Po potrebi šaljemo naše fotografe kod vas ili u vaše prostore, na vaše događaje i takve fotografije koristimo na vašim društvenim mrežama.

Saznajteviše

Saznajte sve što vas zanima o društvenim mrežama i kako vam mi možemo pomoći.

Želim znati više
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan