Iznajmi Digitalni tim!

Iznajmi svoj digitalni tim

Iznajmi svoj Digitalni tim!

Ne dozvolite da vam digitalno postane muka. Prepustite sav težak posao nama.

Što radi tim?

Ukoliko ste vlasnik firme, direktor marketinga ili vam jednostavno u vašoj organizaciji/firmi nedostaje jedna ili više osoba koje bi se bavile vašim digitalnim planovima, javite nam se.

Svakodnevna komunikacija unutar firme i/ili s vašim partnerima, agencijama, sjedištima u drugim zemljama dodatno se komplicira kad se pred vas stave i digitalni ciljevi koje nema tko odraditi unutar vaše tvrtke.

Ukupno preko 20 godina rada za neke od najvećih korporacija te planiranje, komuniciranje, realizacija i provjera rezultata u granicama planiranog budžeta odlike su tima koji možete iznajmiti ekskluzivno za vas.

Što mi nudimo

Za razliku od navedenih usluga koje nudimo ovdje. "Iznajmi svoj Digitalni tim" najbliže je jednostavnom obliku outsourcinga osoba koje će biti unutar radnog vremena posvećene isključivo vašim poslovima. Takav tim ili osoba radi iz home officea i po potrebi dolazi na sastanke u vaše urede.

Dobro je znati

Tim je moguće iznajmljivati po satu i samo određene dane u tjednu. Time se značajno smanjuju vaši troškovi i omogućava da zadovoljite sve digitalne planove i zahtjeve bez da nužno zapošljavate osobu za to ili organizirate svoj vlastiti tim.

Saznajteviše

Saznajte sve što vas zanima o usluzi iznamljivanja jedne ili više osoba za vaše digitalne planove.

Želim dodatne informacije
ideaweb-logo-svijetli-footer.png
NinaFotka
Don Dan